Zaalverhuur Voorburg

Bar-Restaurant The Fox is een begrip in het historisch centrum van Voorburg en is zeer geschikt voor een borrel of diner, zowel privé als zakelijk. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bufetten met koude en warme hapjes, het vieren van een jubileum, afscheid, verjaardag of een reunie. Ook voor een bedrijfsuitje is The Fox het geschikte adres, indien gewenst met een passend arrangement. Bij The Fox bieden wij plek aan totaal 150 gasten. 

Bij The Fox bieden we ook zaalverhuur aan in Voorburg. The Fox beschikt over een bar voorin en daarachter 2 zalen die grenzen aan de tuin. Deze zalen kunnen naar wens worden afgesloten van het bargedeelte voor een besloten partij, zowel apart of gezamenlijk. Wanneer u een zaal bij The Fox afhuurt, kunt u rekenen op dezelfde gastvrije bediening en faciliteiten zoals u van The Fox gewend bent. Ook kunt u gebruik maken van onze arrangementen. Drankarrangementen, borrels, buffetten of juist een sit-down diner. Graag maken we een offerte aan de hand van uw wensen. 

Neem eens een kijkje op de pagina voor groepen om de arrangementen te bekijken. Graag meer informatie of de becshikbaarheid bekijken? Mail dan naar info@thefox.nl 

 

Bar

Bar

Aan de voorkant van het restaurant is ons bargedeelte. De perfecte plek voor een gezellige borrel of feestavond. Met zitplek rondom- en aan de bar kunnen hier tot 80 personen plaatsnemen.

Wil je onze bar voor een besloten feest afhuren? De omzetgarantie voor een besloten borrel in het bargedeelte bedraagt 2000,-, afhuur is alleen mogelijk na 20:00u. The Fox voor grote groepen volledig privé afhuren? Dit kan alleen na 21:30u en met een omzetgarantie van 3500,- 

Restaurant

Restaurant

Achter de bar is het restaurant gedeelte van The Fox. Hier kun je met grote gezelschappen plaatsnemen voor een diner of buffet. Het restaurant gedeelte bestaat uit twee ruimtes die beide grenzen aan onze binnentuin. Via openslaande deuren kun je ook de tuin in. Met een gezelschap tot ca 25 (afhankelijk van de opstelling) kun je in de rechterzaal ook privé dineren, deze ruimte kunnen we helemaal afsluiten van de rest van het restaurant. 

Binnentuin

Binnentuin

Wist je dat The Fox ook beschikt over een grote binnentuin met zonnig terras. Een perfecte plek om lekker te borrelen of op een mooie zomeravond tot laat te dineren. Heerlijk rustig en aan de achterkant van het pand, je hebt hier dus geen ongemak van voorbijgangers of de drukte van de straat. 

Werken bij The Fox