Zaalverhuur Voorburg

Bar-Restaurant The Fox is een begrip in het historisch centrum van Voorburg en is zeer geschikt voor een borrel of diner, zowel privé als zakelijk. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bufetten met koude en warme hapjes, het vieren van een jubileum, afscheid, verjaardag of een reunie. Ook voor een bedrijfsuitje is The Fox het geschikte adres, indien gewenst met een passend arrangement. Bij The Fox bieden wij plek aan totaal 150 gasten. 

Bij The Fox bieden we ook zaalverhuur aan in Voorburg. The Fox beschikt over een bar voorin en daarachter 2 zalen die grenzen aan de tuin. Deze zalen kunnen naar wens worden afgesloten van het bargedeelte voor een besloten partij, zowel apart of gezamenlijk. Wanneer u een zaal bij The Fox afhuurt, kunt u rekenen op dezelfde gastvrije bediening en faciliteiten zoals u van The Fox gewend bent. Ook kunt u gebruik maken van onze arrangementen. Drankarrangementen, borrels, buffetten of juist een sit-down diner. Graag maken we een offerte aan de hand van uw wensen. 

Neem eens een kijkje op de pagina voor groepen om de arrangementen te bekijken. Graag meer informatie of de becshikbaarheid bekijken? Mail dan naar info@thefox.nl 


 

Werken bij The Fox